Hei og velkommen til Distansekort på nett!


Her kan barn opp til og med 12 år registrere alle skikilometer de har stått, gått eller hoppet på ski. Dette er en internettversjon av det kjente distansekortet som har vært brukt av flere generasjoner.

Nettversjonen ble lansert vinteren 2001/2002. Dette er 2.versjon lansert i 2012. For det enkelte barn vil skisiden bli en flott dagbok som kan være morsom å se tilbake på. Hvert år legges det ut en ny side der barna kan føre opp vinterens skiaktivitet.

 

Alle som ønsker å bruke det nye distansekort på nett må lage seg en ny bruker med nytt brukernavn og passord, også de som har brukt 1. versjon av distansekort på nett. For de barna som har brukt distansekort på nett før, vil det være mulig å tilføre gammel statistikk til sin nye side. Dette gjøres når en er innlogget på sin side under knappen "endre profil". 

 

Vi har også ett skispill som i sin helhet bare er tilgjengelig på barnas sider når de er logget på Distansekort på nett. Spillet heter "skiparken" og ligger med eget ikon på barnets side.

 

 

Landsoversikt

Antall km hele landet:

1 327 308 km

Antall barn hele landet:

8335 barn

Beste lag:

Kjelsås IL - ski - 74 548 km

Beste skole:

Kjelsås skole - 53 844 km

Beste barnehage:

Brumund barnehage - 1 239 km
Mer statistikk
©2011 Norges Skiforbund